Pelaa kolikkopelejä netissä

By blackbyte.fi


Posted On 26 Jun 17 - 11:06:11Pelaa kolikkopelejä netissä

Kolikkopelit ovat mukavaa ajanvietettä. Me suomalaiset olemme tottuneet näkemään näitä laitteita kauppojen ja kioskien yhteydessä, baareissa ja ravintoloissa, risteilylaivoilla sekä pelihalleissa. Silloin tällöin muutama lantti onkin mukava sujauttaa pelailuun ohikulkumatkalla ja jännittää voittoa. Kolikkopelejä pelaamaan ei kuitenkaan enää nykyaikana tarvitse lähteä kauppojen hälyyn, vaan pelailu onnistuu mitä mukavimmin myös oman kodin rauhasta käsin. Kaiken kukkuraksi netissä tarjolla olevien kolikkopelien voittomahdollisuudet ovat järjestään fyysisten pömpeleiden tarjoamia paremmat!

Virtuaalisia kolikkopelejä pelataan nettikasinoilla, joista monilla valikoimat näiden valtavan suosittujen pelien saralla ovat suorastaan loputtomat. Kolikkopelejä on tarjolla melkeinpä jokaisesta aihealueesta, mitä vain kuvitella saattaa, joten aivan jokaiselle löytyy taatusti mieluista pelattavaa.

Jos hauskan pelailun ohella mielii miljonääriksi, kannattaa lanttinsa kohdistaa erityisesti progressiivisten jättipottien nettikolikkopelehin. Lööpeissä ja ennätyskirjoissakin käsittämättömien voittojensa ansiosta keikkuneet pelit, esimerkiksi huippusuositut Mega Moolah ja Mega Fortune ovat tehneet joistakin onnekkaista pelaajistaan silmänräpäyksessä upporikkaita. Potit nousevat tuon tuosta useisiin miljooniin euroihin ja ennätyspaikkaa pitää loppuvuodesta 2016 Mega Moolah -pelistä kerätty liki 17,9 miljoonan euron voitto.

Netin kolikkopelit ovat oivia silläkin tapaa, että niitä voi ennen oman rahan panostamista kokeilla ilmaiseksi. Näin napsittuja voittoja ei tietenkään voi muuttaa oikeaksi käteiseksi, mutta niin sanotulla leikkirahalla pelaaminen antaa loistavan mahdollisuuden pelin toimintoihin tutustumiseen ja sen selvittelyyn, sopiiko kyseinen tekele juuri omaan makuun. Myös voittojen tiheydestä saa näin hyvän kuvan.


messages.blogsearch

messages.blogcategories


1